Завантаження ...

На Сумщині рятувальники допомогли водієві швидкої

23 березня о 23:06 до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про необхідність надання допомоги у буксируванні автомобіля швидкої допомоги по вул. Ярковська в с. Коханівка, що на Конотопщині.



23 березня о 23:06 до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про необхідність надання допомоги у буксируванні автомобіля швидкої допомоги по вул. Ярковська в с. Коханівка, що на Конотопщині. На місце події було направлено черговий караул 35 – го державного пожежно – рятувального посту.

По прибуттю було встановлено, що під час слідування на виклик автівку занесло на узбіччя після чого передні колеса загрузли і авто не могло продовжити рух. Рятувальники за допомогою буксирувального тросу та пожежного всюдихода на базі «ЗІЛ» відбуксирували транспортний засіб на безпечну ділянку шляху, звідки він самостійно продовжив рух. В салоні автомобіля перебували водій та фельдшер, які внаслідок події не постраждали.

Всього до надання допомоги було залучено 1 одиницю спеціальної техніки та 3 чоловіки особового складу від Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Сумській області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: