Завантаження ...

У Сумах відзначили річницю утворення військової частини

Сьогодні військова частина 3051 Нацгвардії України святкує 28-му річницю свого утворення. Саме цього дня, у 1993 році, розпочався бойовий шлях 11-го окремого конвойного батальйону



Сьогодні військова частина 3051 Нацгвардії України святкує 28-му річницю свого утворення. Саме цього дня, у 1993 році, розпочався бойовий шлях 11-го окремого конвойного батальйону, який входив до складу 5-ї окремої конвойної бригади військової частини 3005.

Від імені міського голови Олександра Лисенка, за сумлінне виконання службового обов’язку, міцну військову дисципліну гвардійців частини відзначила заступник міського голови.

Віра Мотречко привітала гвардійців, керівний склад та ветеранів військової служби з річницею створення військової частини та щиро подякувала бійцям за те, що продовжують нести військову службу у зоні ООС, ризикуючи своїм життям обороняють мирне небо над країною.

«В суспільстві високо цінується великий внесок Національної гвардії в підтриманні порядку в країні, і така довіра людей – це, в першу чергу, результат вашої тяжкої праці та мужності, які ви демонструєте при охороні східних рубежів», – звернулась Віра Мотречко до військовиків.

Окремі слова вітання та подяки на адресу гвардійців лунали від командира військової частини, підполковника Євгена Казанцева: «Протягом всієї славної історії гвардійці нашої частини демонстрували високу професійну майстерність, відповідальність і витримку, вірність присязі та військовому обов’язку, своєю напруженою службою та працею завжди забезпечували бездоганне виконання поставлених завдань».

Зауважимо, сьогодні бійці військової частини 3051 й далі продовжують виконувати завдання за призначенням, ключовим з яких залишається оборона східних кордонів України.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: