Завантаження ...

Сумчан закликають долучитись до акції «Година землі»

Акція «Година Землі» – найбільша Всесвітня ініціатива на підтримку збереження планети та сталого використання її ресурсів.



Акція «Година Землі» – найбільша Всесвітня ініціатива на підтримку збереження планети та сталого використання її ресурсів. Щороку її відзначають в останню суботу березня. Цьогоріч вона припадає на 27 березня.

У Годину Землі о 20:30 вся планета символічно відключає світло на одну годину. На підтримку акції у понад 180 країнах відбуваються найрізноманітніші події: від спільних медитацій до фестивалів, ярмарків та велопробігів.

Щорічно до акції активно долучається і місто Суми. Зокрема, цього року, у відповідності до Розпорядження міського голова Олександра Лисенка з 22 по 27 березня у навчально-виховних освітніх та позашкільних закладах освіти (ДНЗ «Рум'яник», НВК №9, ЦЕНТУМ, Міський центр дозвілля молоді та Агенція промоції «Суми») відбудуться інформаційно-просвітницькі заходи.

ЦДМ проводитиме акцію «Квартирник», а Агенція промоції – акцію «ЕкоКрос».

Крім того, департамент фінансів, економіки та інвестицій забезпечуватиме розробку відеоролика «Година Землі – 2021 в місті Суми» та передбачить придбання подарунків та призів для учасників акції.

Нагадаємо, Година Землі – щорічна міжнародна подія, започаткована у 2007 році Всесвітнім фондом природи, котра закликає людей вимкнути необов'язкове світло та електричні пристрої на одну годину, щоб привернути увагу до екологічних проблем планети. 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: