Завантаження ...

У Сумах відбулося нагородження переможців Чемпіонату Національної поліції України з рукопашного бою

Після двох днів активних змагань було визначено переможців Чемпіонату Національної поліції з рукопашного бою, який відбувався в легкоатлетичному манежі СумДУ.



Після двох днів активних змагань було визначено переможців Чемпіонату Національної поліції з рукопашного бою, який відбувався в легкоатлетичному манежі СумДУ.

На закритті були присутні заступник Сумського міського голови Віра Мотречко, заступник начальника ГУНП в Сумській області Валерій Строкач, заступник голови Сумської ОДА В’ячеслав Печененко, головний суддя змагань Володимир Турчинюк.

Заступник очільника Сумської міської територіальної громади зазначила, що дуже приємно, коли такі змагання відбуваються у Сумах: «Дякую всім учасникам Чемпіонату і, насамперед, організаторам, суддям, тренерам. Це дуже важка, але важлива робота. Мені приємно було вітати усіх у нашому чудовому місті. Ми раді бачити вас у Сумах, адже місто дуже комфортне і радо приймає гостей із усіх регіонів нашої найкращої держави».

Окрім того, за активну участь у підготовці та проведенні Чемпіонату Національної поліції України з рукопашного бою серед збірних команд ГУНП в областях та місті Київ, міжрегіональних територіальних органів Національної поліції України грамотою міського голови було відзначено начальника управління кадрового забезпечення ГУНП в Сумській області, полковника поліції Ігоря Поладича.

Також грамотою міського голови та цінними призами нагороджено збірну команду ГУНП в Сумській області за активну участь у Чемпіонаті.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: