Завантаження ...

На Сумщині поліцейські викрили крадіїв чавунних секцій парканів

Діяли зловмисники вночі. Озброївшись кувалдою, вони розбивали металеві секції парканів та на ранок здавали викрадене на металоприймальні пукти.



Діяли зловмисники вночі. Озброївшись кувалдою, вони розбивали металеві секції парканів та на ранок здавали викрадене на металоприймальні пукти. Правоохоронці вже встановили причетність чоловіків до чотирьох таких крадіжок, які вони скоїли протягом тижня.

Від відділу освіти Шостки до місцевого районного управління поліції надійшло кілька заяв про викрадення чавунних секцій огорожі поблизу кількох навчальних закладів. Правоохоронці провели відповідну перевірку і встановили причетність до крадіжок двох чоловіків.

«Старшому з підозрюваних 38 років, він житель села Береза, що на Глухівщині, має судимість за крадіжки, - розповідає Сергій Рябушенко, заступник начальника з превентивної діяльності Шосткинського районного управління поліції. – Його спільнику 20 років, він з села Чапліївка Шосткинського району. Обоє безробітні. Аби їх не викрили, викрадений метал вони здавали не тільки до різних металоприймальних точкок міста, а й возили до сусідніх населених пунктів».

Наразі поліцейські знайшли та вилучили частину викраденого майна. Відносно зловмисників у поліції відкрили кримінальні провадження за ознаками ч. 2 ст. 185 Кримінального кодексу України «Крадіжка». Санкція статті передбачає до п’яти років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Сумської області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: