Завантаження ...

Початок ремонту доріг у Сумах планують з найбільш пошкоджених об'єктів

Міський голова Олександр Лисенко доручив департаменту інфраструктури міста та директору КП «Шляхрембуд» опрацювати питання зміни плану ремонтних робіт дорожнього покриття на цей рік.



Міський голова Олександр Лисенко доручив департаменту інфраструктури міста та директору КП «Шляхрембуд» опрацювати питання зміни плану ремонтних робіт дорожнього покриття на цей рік.

Як зауважив очільник міста, у зв'язку з несприятливими погодними умовами, що спостерігалися взимку, низка міських автошляхів зазнала суттєвих ушкоджень.

«Всі зараз бачать, яка ситуація на дорогах. Вона, на жаль, така не тільки в нашому місті, а й по всій країні, тому що погодні умови змінювалися дуже часто з мінуса на плюс, і ви бачите, що в цьому році у нас, як ніколи раніше, велика кількість доріг, які не проходили капітальний ремонт, у пошкодженому стані. Бачите, що відбувається на вул. Прокофьєва, біля футбольного центру «Барса», стан дорожнього покриття мостів також необхідно покращити. У зв'язку з цим ми переглянемо план, нам потрібно чітко розуміти те, по яких об'єктах розпочинати ремонт автошляхів», – сказав міський голова.

Олександр Лисенко доручив профільному структурному підрозділу та КП «Шляхрембуд» переглянути вже існуючий план ремонту доріг і надати пропозиції щодо вулиць, дороги на яких першочергово потребують відновлення.

Він зауважив, що пропозиції департамент та комунальне підприємство мають надати у найближчий термін, адже надалі план необхідно обговорити з міськими депутатами.

«Кожен знає, які є проблеми по дорогах на своїх округах. Будемо планувати початок ремонту доріг не просто ямковим ремонтом, а середнім поточним», – наголосив міський голова.

У свою чергу директор КП «Шляхрембуд» Олександр Вегера, повідомив, що підприємство готове стати до роботи з настанням сприятливих для ремонту доріг погодних умов.
 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: