Завантаження ...

Четверо освітян Сум стали переможцями Всеукраїнського конкурсу освітніх технологій – 2020

Сумські освітяни ввійшли до числа переможців Всеукраїнського конкурсу освітніх технологій – 2020, який проводить редакція журналу «Учитель початкової школи», а кращі статті визначають читачі.



Сумські освітяни ввійшли до числа переможців Всеукраїнського конкурсу освітніх технологій – 2020, який проводить редакція журналу «Учитель початкової школи», а кращі статті визначають читачі.

У номінації «Управління і методична служба» перемогу здобула тренер НУШ, учитель-методист, учитель початкових класів, заступник директора з навчально-виховної роботи ЗОШ № 13 Лариса Шрамко за статтю «Як вибудувати індивідуальну освітню траєкторію поступу учня. Методика здійснення формувального і підсумкового оцінювання».

У номінації «Мова і література» переможцем стала учитель початкових класів НВК № 11 «Журавонька» Олена Костенко за розробку уроку української мови в 3-му класі «Ми хочемо, щоб подружились разом з нами частини мови й комп’ютерні програми».

У номінації «Інтегрована освіта» читачі журналу відзначили розробку інтегрованого уроку в 1-му класі «Бува на небі часом справжнє диво — веселка. Це цікаво і красиво!» учителя початкових класів НВК № 11 «Журавонька» Людмили Заєць.

У номінації «Кращі фотоетюди на обкладинці» читачі визначили переможцем консультанта Центра професійного розвитку педагогічних працівників, учителя ЗОШ № 6 Лілію Самойленк+о за фотоетюд «Важливо кожному здорові мати очі. Із фахом офтальмолога знайомимось охоче».

Метою проведення Всеукраїнського конкурсу освітніх технологій є активізація творчого пошуку практиків і науковців у галузі початкової освіти; підтримка і популяризація кращих освітніх технологій, спрямованих на реалізацію завдань сучасної початкової школи. Участь у ньому беруть практики та науковці-педагоги (вчителі, методисти, викладачі та студенти), психологи, управлінці, медики, які подають на конкурс текстові й ілюстративні оригінальні (не опубліковані раніше) матеріали, які висвітлюють ефективні технології розвитку, навчання й виховання дітей молодшого шкільного віку.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: