Завантаження ...

У СНАУ провели фокус-групу з іноземними студентами

Міжнародний проєкт Erasmus+ «International Students Adaptation and Integration / INTERADIS», який об’єднав 6 українських університетів та 6 європейських вишів, у тому числі і Сумський НАУ, у самому розпалі.



Міжнародний проєкт Erasmus+ «International Students Adaptation and Integration / INTERADIS», який об’єднав 6 українських університетів та 6 європейських вишів, у тому числі і Сумський НАУ, у самому розпалі. Проєкт, спрямований на інтеграцію іноземних студентів в український освітній простір та зробити його більш дружнім та комфортним.

Аби з’ясувати, у якій ситуації сьогодні перебувають іноземці, що навчаються в Україні, команда проєкту провела зустріч із фокус-групою іноземних студентів СНАУ з метою обговорення їхніх потреб, а також уточнення їхнього бачення щодо майбутньої зони коворкінгу студентів, яку планується обладнати в рамках проєкту Erasmus + № 619451-EPP-1-2020-1-NL-EPPKA2-CBHE-JP “Інтеграція та адаптація іноземних студентів” / INTERADIS, що співфінансується Європейською комісією.

Із урахуванням побажань та зауважень учасників фокус-групи, будуть сплановані активності в рамках проєкту та створено сучасний і комфортний простір для навчання, проведення заходів та відпочинку студентів СНАУ.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: