Завантаження ...

У Сумах поліція розшукує шахрая, який ошукав 87-річну жінку

В Сумах «на гачок» псевдоправо- охоронців потрапила пенсіонерка, яка намагаючись відшкодувати збиток завданий її дочкою перерахувала шахраям 30 000 гривень.



В Сумах «на гачок» псевдоправоохоронців потрапила пенсіонерка, яка намагаючись відшкодувати збиток завданий її дочкою перерахувала шахраям 30 000 гривень.

До поліції звернулась літня сумчанка, яка повідомила, що їй зателефонував невідомий, представившись правоохоронцем, повідомив, що її 64-річна донька перебуваючи в магазині штовхнула дівчину, яка в результаті падіння зломала руку та розбила мобільний телефон. Під приводом не притягнення жінки до кримінальної відповідальності невідомий запропонував компенсувати завдану шкоду. Пенсіонерка через термінал самообслуговування перерахувала на рахунок шахрая 30 000 гривень.

Згодом, зв’язавшись з донькою, жінка зрозуміла, що її одурили та звернулась по допомогу до поліції.

За даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 190 Кримінального кодексу України «Шахрайство».

Правоохоронці вкотре застерігають громадян від вчинення необдуманих кроків при спілкуванні з незнайомцями. Будьте уважними та обережними, зважуйте свої вчинки, особливо коли мова йде про ваші гроші. Будьте пильними та не дайте себе ошукати.

Відділ комунікації поліції Сумської області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: