Завантаження ...

Мер Сум зустрівся з президентом Української асоціації футболу

У вівторок, 2 березня, представники Сумщини в Будинку футболу України у Києві провели робочу зустріч із президентом Української асоціації футболу Андрієм Павелком



У вівторок, 2 березня, представники Сумщини в Будинку футболу України у Києві провели робочу зустріч із президентом Української асоціації футболу Андрієм Павелком та іншими футбольними функціонерами.

Сумську делегацію представляли міський голова Олександр Лисенко, голова федерації футболу м. Суми Альберт Молгамов, президент ФК «Суми» Геннадій Дем‘яненко та голова асоціації футболу Сумської області Андрій Прохорович.

Під час зустрічі було обговорено питання розвитку футбольної інфраструктури у Сумах та професійної атестації ФК «Суми».

«У питанні розвитку футболу та популяризації здорового стилю життя в Сумах зроблено чимало, але ще більше попереду. Наша зустріч дуже важлива, адже ми зі свого боку докладаємо максимум зусиль, щоб спортивна сфера ставала більш розвинутою з кожним роком», – повідомив очільник Сумської міської територіальної громади.

Також Андрій Павелко заявив, що сумські вболівальники заслуговують на професійну футбольну команду, тому міська та центральна влада докладають усіх необхідних зусиль для упорядкування спортивної інфраструктури в Сумах.

«Знаково, що рівно рік тому, теж у вівторок, але 3 березня, міський голова Олександр Лисенко заявив про відродження професійного футболу у місті Суми. Цей рік пройшов не дарма – і ми маємо конкретні результати: створено муніципальний футбольний клуб та проведено перший етап реконструкції стадіону «Авангард». Вдалий виступ ФК «Суми» в чемпіонаті України надав право на професійну атестацію команди, яку ми очікуємо вже в травні», – заявив Геннадій Дем’яненко.

Результатом зустрічі став спільно напрацьований перелік заходів, які заплановані до реалізації в поточному році. Деталі будуть оголошені пізніше.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: