Завантаження ...

У СумДУ стартувала спільна з Вашингтонським державним університетом програма професійного розвитку для науковців

У Сумському державному університеті розпочала роботу глобальна віртуальна програма професійного розвитку для науковців



У Сумському державному університеті розпочала роботу глобальна віртуальна програма професійного розвитку для науковців, що реалізується в рамках співробітництва із Вашингтонським державним університетом.

Перше віртуальне заняття відбулося 24 лютого та зібрало більше 200 учасників із різних країн світу (Україна, Індія, Польща, Туреччина, Іспанія, Італія, Марокко, Великобританія, США тощо).

Від Сумського державного університету проєкт координує доктор економічних наук, завідувачка кафедри управління імені Олега Балацького навчально-наукового інституту бізнесу, економіки та менеджменту Ганна Швіндіна. Координатор від Вашингтонського державного університету – асоційований професор Карсонського коледжу бізнесу, ассистент-директор Школи туристичного бізнес-менеджменту, доктор Діпра Джха.

Як повідомила Ганна Швіндіна, програма триватиме до травня 2021 року. До участі в ній запрошуються аспіранти, майбутні доктори філософії, дослідники-початківці, викладачі та випускники університетів, зацікавлені у викладацькій чи науковій кар'єрі.

За її словами, програма є дійсно унікальною та необхідною для професійного розвитку молодих науковців, адже забезпечує цінною інформацією й експертною підтримкою. «Ще аспіранткою я мріяла про таку програму й дуже задоволена, що вона нарешті реалізовується», - зазначила координаторка програми.

Мета вебінарів – обмін кращими практиками наукових досліджень і стратегій навчання серед нового покоління аспірантів та викладачів університетів для збільшення досягнень в наукових колах та розкриття можливостей для спільних інновацій.

Запрошеними викладачами програми є представники топ-університетів світу: Бізнес-школи Монпельє (Франція), Вашингтонського державного університету (США), Лондонської школи економіки (Великобританія), Університету Бахчесехір (Туреччина), Університету Небраски-Лінкольн (США), Університету Південної Флориди Сарасота-Манаті (США), Університету Пурдью (США), а також – Сумського державного університету.

Віртуальні заняття програми проходять щосереди і щоп’ятниці синхронно: Україна – 18:00 (UTC + 2), США: 8:00 (PST), 11:00 (EST). Кожне заняття триває приблизно 1,5 години, з додатковим часом для запитань спікерам.

Розклад та посилання на зустрічі

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: