Завантаження ...

У Сумах поліцейські викрили неповнолітнього шахрая

Чотирнад- цятирічний зловмисник, під приводом термінового виходу у мережу Інтернет, попросив у неповнолітньої дівчини мобільний телефон.



Чотирнадцятирічний зловмисник, під приводом термінового виходу у мережу Інтернет, попросив у неповнолітньої дівчини мобільний телефон. А вже за кілька хвилин зник у натовпі. Проте залишитися невикритим йому не вдалося, поліцейські викрили шахрая та вилучили у нього чужу річ.

По допомогу до працівників Сумського районного управління поліції звернулися батьки 14-річної дівчини. Вони розповіли, що кілька днів тому в одному з торгівельних центрів міста, до їх доньки підійшов невідомий хлопець та попросив скористатися її мобільним телефоном. Дівчина не відмовила. А вже за кілька хвилин втратила хлопця з поля зору.

Встановити особу зловмисника вдалося завдяки прикметам, які запам’ятала потерпіла. Ним виявився 14-річний мешканець с. Велика Чернеччина, який уже раніше потрапляв у поле зору працівників поліції.

Поліцейські вилучили викрадений телефон та відкрили кримінальне провадження за ознаками ч.2 ст. 190 «Шахрайство» Кримінального кодексу України. Слідство по справі триває.

Відділ комунікації поліції Сумської області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: