Завантаження ...

У Сумах відкрили пам’ятну дошку Артуру Абрамітову

У четверту річницю загибелі воїна АТО, Почесного громадянина Сум Артура Абрамітова на стінах школи № 18, де навчався захисник країни, бійцю відкрили меморіальну дошку.



У четверту річницю загибелі воїна АТО, Почесного громадянина Сум Артура Абрамітова на стінах школи № 18, де навчався захисник країни, бійцю відкрили меморіальну дошку.

Вшанувати пам'ять Артура Абрамітова прийшли його рідні, друзі, бойові побратими та представники міської влади.

Заступник міського голови Станіслав Поляков в першу чергу подякував матері Артура за те, що виховала достойного сина, який, захищаючи Батьківщину, віддав за неї найдорожче – своє життя: «Сподіваємось, що ця меморіальна дошка нагадуватиме всім поколінням про героїчний вчинок нашого земляка, а пам’ять про нього назавжди залишиться в серцях людей».

Право відкрити пам’ятну дошку Артуру Абрамітову надали його бойовим побратимам Роману Ященку та Ігорю Гаврикову.

Провів молебень за загиблим воїном АТО капелан військової частини 15-го окремого мотопіхотного батальйону «Суми» Анатолій Довгополий.

Пригадала шкільні роки захисника країни і його класний керівник Світлана Ткачова.

«Артур виявляв високу моральність, шляхетність та мужність з дитинства. А коли виріс, став нашим героєм. Впевнена, не замислюючись, він пішов боронити українську землю. Зараз Артуром пишається вся країна. Вічна й світла пам`ять нашому герою», – зазначила вона.

Після зворушливих промов учасники заходу схилили голови перед пам’яттю загиблого сумчанина.

На знак шани за загиблим воїном бійці військової частини 15-го окремого мотопіхотного батальйону «Суми» випустили у небо салютну групу пострілів. Потому учасники зібрання поклали квіти до меморіальної дошки воїну АТО та до його могили на Алеї Героїв.
 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: