Завантаження ...

СНАУ посилює співпрацю з Чернігівською ОДА

24 лютого до Сумського національного аграрного університету завітала делегація представників Чернігівської обласної державної адміністрації, аби ознайомитися з освітніми можливостями університету



24 лютого до Сумського національного аграрного університету завітала делегація представників Чернігівської обласної державної адміністрації, аби ознайомитися з освітніми можливостями університету та домовитися щодо подальшої співпраці у галузі підготовки фахівців для агропромислового комплексу та управлінських кадрів для громад Чернігівської області.

До складу делегації увійшли Олександр Савченко, заступник директора Департаменту економіки та АПР Чернігівської ОДА Олег Кропивний та директор Ніжинського агротехнічного інституту Василь Лукач.

У ході візиту гості оглянули матеріально-технічну базу факультетів СНАУ, відвідали інноваційні лабораторії та ознайомилися з освітніми програмами факультетів. А по завершенню екскурсії обговорили напрямки подальшої співпраці.

Сподіваємось, що цей візит стане першим кроком до налагодження плідної співпраці, яка сприятиме розвитку Сумського та Чернігівського регіонів та агропромислового комплексу України загалом

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: