Завантаження ...

Студенти СумДУ взяли участь у поетичному флешмобі до Міжнародного дня рідної мови

21 лютого в.о. студентського ректора СумДУ Микита Ковалевський зі своїми колегами, студентами-активістами прийняли челендж до Міжнародного дня рідної мови



21 лютого в.о. студентського ректора СумДУ Микита Ковалевський зі своїми колегами, студентами-активістами Віреко Ендрю Авуахом (Медичний інститут), Мариною Олексенко (факультет ІФСК), Дмитром Лобасом (факультет ТеСЕТ), Катериною Поповою (ННІ права), Владиславом Півнем (ННІ БіЕМ) та Аріною Столбцовою (ВСП «Машинобудівний фаховий коледж СумДУ») в соціальних мережах прийняли челендж до Міжнародного дня рідної мови, прочитавши разом вірш Сергія Жадана «Радість – це те, що дається з боєм».

Цей вірш був своєрідним закликом до кожного здобувача вищої освіти ніколи не опускати руки й боротися за позитивні зміни. Естафету студентському ректорові 19 лютого передав Сумський міський голова Олександр Лисенко на своїй офіційній сторінці в соціальній мережі Фейсбук.

Окрім того, до цього свята бібліотека СумДУ підготувала відеоролик з репліками іноземних студентів їхніми рідними мовами, а студентський директорат Медичного інституту організував спільне свято для українських та міжнародних здобувачів освіти. Також студенти Медичного інституту взяли участь в іншому поетичному флешмобі, ініційованому бібліотекою СумДУ та присвяченому 150-річчю з дня народження Лесі Українки. Проєкт підготувала група з бренд-менеджменту та виробництва відео-контенту СумДУ.

https://www.facebook.com/MykytaKovalevskyi/posts/2918970405046091 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: