Завантаження ...

Нова прем’єра щепкінців зібрала повний аншлаг

18 лютого на Малій сцені Національного академічного театру імені М.С.Щепкіна відбувся перший показ комедії «Нелегалка» за однойменною п’єсою знаного українського драматурга Анатолія Крима



18 лютого на Малій сцені Національного академічного театру імені М.С.Щепкіна відбувся перший показ комедії «Нелегалка» за однойменною п’єсою знаного українського драматурга Анатолія Крима у постановці заслуженої артистки України Олени Зарицької

Прем’єра викликала велику зацікавленість шанувальників театру. Це підтвердив справжній глядацький ажіотаж – ще задовго до початку вистави придбати вільні квитки було майже неможливо.

Автори вистави сподіваються, що цей успіх супроводжуватиме «Нелегалку» і в подальшому.

У центрі драматургічного дійства – доля української жінки, яка за збігом обставин була змушена залишити рідну країну у пошуках кращого життя. Втім, не все склалось як гадалось – і жінка потрапляє у низку несподіваних обставин, з яких виходить з честю. Вона знаходить справжню любов, якої так довго чекала.

виставі беруть участь переважно молоді актори театру – Віталій Хоменко (Чезаре), Олександр Михайлов (Маріо), Світлана Кулик, Надія Фесенко (Ніна), Юрій Садовничий (Костя), Артем Кнопік, Віталій Панченко (Несмілий).

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: