Завантаження ...

Завдяки небайдужим громадянам поліцейські Сумщини оперативно розшукали безвісти зниклого пенсіонера

Вчора, близько 12.30 години, до відділення поліції №1 (м. Буринь) Конотопського районного відділу поліції через спеціальну лінію «102» надійшло повідомлення



Вчора, близько 12.30 години, до відділення поліції №1 (м. Буринь) Конотопського районного відділу поліції через спеціальну лінію «102» надійшло повідомлення про те, що близько 09.00 години ранку пішов з дому та не повернувся 77-річний місцевий житель.

На пошуки чоловіка було задіяно весь особовий склад відділення поліції. Крім того, відповідне орієнтування було розіслано до всіх територіальних підрозділів поліції області, розміщено на вебсайті Головного управління Національної поліції в Сумській області, офіційних сторінках поліції в соціальній мережі Facebook та розіслане до ЗМІ.

Вже наступного дня така плідна та злагоджена робота дала позитивні результати.

Небайдужі громадяни, побачивши на сторінці Конотопського районного відділу поліції в соціальній мережі Facebook публікацію щодо розшуку пенсіонера, почали дзвонити та повідомляти про можливе місцеперебування безвісти зниклого. Завдяки чому поліцейські вийшли на його слід.

І вже на ранок, у результаті пошукових заходів працівники поліції знайшли чоловіка у полі, поблизу села Вікторинівка Конотопського району.

Його із переохолодженням негайно було доставлено до Конотопської ЦРЛ.

Поліція вдячна небайдужим громадянам за допомогу.

Відділ комунікації поліції Сумської області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: