Завантаження ...

На Сумщині стартував другий (регіональний) тур Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2021»

Для 37 кращих педагогів області два тижні будуть насиченими, творчо-змагальними та емоційними, адже саме в період із 16 до 26 лютого для учасників відбудуться конкурсні випробування.



Для 37 кращих педагогів області два тижні будуть насиченими, творчо-змагальними та емоційними, адже саме в період із 16 до 26 лютого для учасників відбудуться конкурсні випробування. Цьогорічний конкурс проводиться в таких номінаціях: «Керівник закладу освіти», «Українська мова та література», «Математика», «Трудове навчання»

Відкриття другого (регіонального) туру всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2021» відбулося в Департаменті освіти і науки Сумської облдержадміністрації дистанційно у формі тематичної діалогової зустрічі учасників, членів журі та організаційного комітету.

Всеукраїнський конкурс «Учитель року» традиційно зібрав велику високопрофесійну родину освітян Сумщини, найкращих із кращих.

Перед педагогами сьогодні стоїть важливе завдання: в умовах нової української школи реформувати базову, а потім – і старшу школу. Для цього потрібні висока майстерність, мудрість, виваженість, креативність. Не менш важливо зберігати найкращі традиції української школи.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: