Завантаження ...

На Сумщині 16 лютого вогнеборці ліквідували загоряння житлового будинку

16 лютого о 01:19, до Служби порятунку 101, надійшло повідомлення про загоряння житлового будинку по вул. 8-го Березня у с. Червона Слобода, що на Буринщині.



16 лютого о 01:19, до Служби порятунку 101, надійшло повідомлення про загоряння житлового будинку по вул. 8-го Березня у с. Червона Слобода, що на Буринщині. Про пожежу виявила господарка, яка відчула різкий запаху диму в помешканні. На місце події було направлено черговий караул 23 – ї державної пожежно – рятувальної частини.

По прибуттю було встановлено, що вогнем охоплено стіни та перекриття на площі до 8 кв. м. Утворилась загроза подальшого поширення вогню на решту житлового будинку. Через сильне задимлення, вогнеборці працювали в апаратах для захисту органів дихання.

О 01:50 загоряння локалізували, а о 03:36 – ліквідували.

Всього на гасіння було залучено 1 одиниця спеціальної техніки та 4 чоловіки особового складу Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

За попередніми даними, припустима причина пожежі – недолік конструкції, порушення правил монтажу нагрівальних печей та димарів.

Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Сумській області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: