Завантаження ...

На Сумщині працівники служби охорони оперативно викрили чоловіка, який обікрав магазин

Вчора вранці на лінію «102» надійшло повідомлення від диспетчера охоронної служби «Явір-2000» про те, що під час виїзду на спрацювання сигналізації одного з місцевих магазинів



Вчора вранці на лінію «102» надійшло повідомлення від диспетчера охоронної служби «Явір-2000» про те, що під час виїзду на спрацювання сигналізації одного з місцевих магазинів, працівниками служби охорони було виявлено особу, яка вчинила крадіжку. На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група.

Встановлено, що близько 05.00 години ранку на пульт служби охорони надійшов сигнал про спрацювання охоронної системи одного з магазинів міста. Диспетчер оперативно передала інформацію мобільній групі, яка за лічені хвилини дісталася місця події. Прибувши за адресою охоронці ретельно оглянули магазин зовні та прилеглу до нього територію. Підійшовши до задніх дверей магазину, працівники служби охорони побачили зловмисника з викраденими речами, якого вони зупинили та в подальшому передали працівникам поліції для з’ясування обставин події.

Зловмисником виявився 41-річний житель міста Конотоп.

Наразі викрадене поліцейські вилучили.

В поліції за даним фактом відкрили кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років. Слідство триває.

Поліція рекомендує для більшої захищеності вашого майна звернутися за послугами до поліції охорони. За допомогою сучасних охоронних систем ваше майно буде під постійною охороною та захищеністю.

Відділ комунікації поліції Сумської області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: