Завантаження ...

В СумДУ до Дня святого Валентина відбувся шоу-конкурс «Ода коханню»

11 лютого для учасників шоу-конкурсу до Дня святого Валентина гостинно відчинила двері Літературна вітальня, що працює в бібліотеці Сумського державного університету.



11 лютого для учасників шоу-конкурсу до Дня святого Валентина гостинно відчинила двері Літературна вітальня, що працює в бібліотеці Сумського державного університету.

Оцінювало конкурсантіів журі, у складі працівників бібліотеки, культурно-мистецького центру та відділу позанавчальної роботи.

Розпочався конкурс з традиційної візитівки. Цікаву «Літературну вікторину» підготувала для конкурсантів бібліотекар Ангеліна Бичко. Найскладнішим для учасників виявився інтелектуальний конкурс «Віртуальний букет для коханої та коханого»: квіти, що демонструвалися на екрані, потрібно було розподілити за порами року, потім додати до кожної квітки відповідний прикметник і такий незвичайний букет подарувати своїй коханій чи коханому.

Домашнім завданням кожної пари було виготовлення оригінальної «валентинки», з яким чудово впоралися усі учасники. Для глядачів попередньо було теж оголошено конкурс на кращу «валентинку». «Гран-прі» журі одноголосно присудило студенту 2 курсу медичного інституту, учаснику гуртка «Краяни» Михайлу Сороці за його вітальну композицію, у якій гармонійно поєдналися весняні квіти, солодощі та свіжі фрукти.

Переможцями конкурсу «Ода коханню..» стали студенти навчально-наукового інституту бізнесу, економіки та менеджменту Каріна Чевгуз та Віктор Марінченко.

Усі учасники отримали солодкі призи від Валентина – витвір кулінарного мистецтва працівників комплексу громадського харчування СумДУ.

Програму конкурсу підготували працівники відділу позанавчальної роботи та бібліотеки. Ведучі шоу-конкурсу – учасники гуртка «Краяни» та театральної студії «Кураж» Артем Сніжко та Сніжана Стократна.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: