Завантаження ...

На Сумщині вшанували учасників бойових дій на території інших держав

Василь Хома взяв участь в урочистому мітингу, присвяченому Дню вшанування учасників бойових дій на території інших держав



Василь Хома взяв участь в урочистому мітингу, присвяченому Дню вшанування учасників бойових дій на території інших держав

«32 роки тому 15 лютого останній солдат залишив територію Афганістану. Усі хлопці, які повернулися, і сьогодні мають спогади про страшні події. Але ті часи сформували нас як справді гідних людей. І ми маємо пам’ятати про своїх бойових друзів, шанувати матерів, які виховали героїв, – зазначив Василь Хома, звертаючись до бойових побратимів, адже він і сам брав участь у тій війні. – Я хочу привітати героїв, героїв війни в Афганістані, яку усі ми пройшли з гідністю. Здоров’я вам, благополуччя і всього найкращого».

За вагомий особистий внесок у розвиток ветеранського руху, активну громадянську позицію, патріотичне виховання молоді та з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав почесною грамотою голови Сумської облдержадміністрації нагороджений Леонід Гурський – член Сумської міської організації української спілки ветеранів Афганістану.

Також очільник облдержадміністрації вручив почесні грамоти учасникам бойових дій в Афганістані Віктору Забузі та Володимиру КЛІПІ – за сумлінну службу, вагомий особистий внесок у справу соціального захисту пенсіонерів, учасників бойових дій на території інших держав.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: