Завантаження ...

Студентська рада при Сумській ОДА анонсувала нові спільні проєкти

У Департаменті освіти і науки Сумської обласної державної адміністрації 11 лютого відбулася II сесія Студентської ради.



У Департаменті освіти і науки Сумської обласної державної адміністрації 11 лютого відбулася II сесія Студентської ради.

Під час засідання голова Студентської ради при облдержадміністрації, в.о. студентського ректора СумДУ Микита Ковалевський анонсував початок роботи Дебатного клубу «Онікс» на Сумщині за сприяння Федерації дебатів України та проведення заходів на підтримку студентів з особливими освітніми потребами в закладах області до Дня рідкісних захворювань.

Порядком денним роботи сесії також було обрано секретаря, делегатів до складу президії та затверджено план роботи Студентської ради на 2021 рік.

Також нагадаємо, що за ініціативи Студентської ради та підтримки СумДУ вперше в історії проєкту «Глобальний віртуальний клас» університету Washington State University (США) вже відібрано понад тридцять найбільш гідних та вмотивованих здобувачів освіти з фахових коледжів області та закладів вищої освіти Сумщини (раніше можливість брати участь у проєкті мали тільки студенти Інституту БіЕМ Сумського державного університету, київських університетів та закладів США, Великої Британії, Китаю, Туреччини, Індії). Координатором проєкту є професор Діпра Джха зі Сполучених Штатів та Ганна Швіндіна, завідувачка кафедри управління ім. Олега Балацького СумДУ. Лекторами «Глобального віртуального класу» від СумДУ, крім Ганни Швіндіної, також стали Тетяна Майборода та Юлія Опанасюк.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: