Завантаження ...

На Сумщині поліцейські розкрили крадіжку грошей з будинку літньої жінки

Майже 3 000 гривень викрали двоє молодиків, скориставшись гостинністю та необережністю літньої господарки. Тепер зловмисникам доведеться не тільки постати перед судом



Майже 3 000 гривень викрали двоє молодиків, скориставшись гостинністю та необережністю літньої господарки. Тепер зловмисникам доведеться не тільки постати перед судом, а й повернути викрадені кошти.

Подія сталася у селі Розсощі, Охтирського району. Там по допомогу до працівників поліції звернулася 82-річна місцева жінка. Вона розповіла, що на минулому тижні до неї на гостини прийшли двоє невідомих. Гостя покликала літню жінку на вулицю, де і продовжила розмову. А після їх візиту у неї з квартири зникли гроші у сумі 2800 гривень.

У ході оперативно-розшукових заходів поліцейським вдалося встановити особи зловмисників, причетних до скоєння крадіжки. Ними виявилися 26-річна жінка та 17-річний хлопець.

Під час перевірки правоохоронці встановили, що в таку «діяльність» зловмисниця втягнула свого неповнолітнього знайомого. Викрадені гроші вони вже встигли витратити на власний розсуд.

Наразі 26-річній жінці вже обраний запобіжний захід у вигляді домашнього арешту, а от її неповнолітньому приятелю – у вигляді особистого зобов’язання.

За даним фактом слідчі поліції відкрили кримінальне провадження за ознаками ч.3 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України. А от жінці доведеться постати перед судом і за ч.1 ст. 304 «Втягнення неповнолітніх у злочинну діяльність» Кримінального кодексу України.

Відділ комунікації поліції Сумської області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: