Завантаження ...

Відділ «Служба 15-80» повідомляє про проведення робіт на будинкових мережах 11 лютого 2021

Відділ «Служба 15-80» повідомляє про регламентні та ремонтні роботи на внутрішньобудинкових мережах, які вимагають відключення води.



Відділ «Служба 15-80» повідомляє про регламентні та ремонтні роботи на внутрішньобудинкових мережах, які вимагають відключення води.

Йдеться про будинки за адресами: вул. Холодногірська, 37 (заміна корінних кранів холодної та гарячої води в квартирі), вул. Петропавлівська 101, вул. Заливна, 11 (заміна кранів холодної та гарячої води в квартирі), вул.Прокоф’єва, 30 (заміна стояків холодної та гарячої води в квартирі), вул. Заливна, 31, вул. Римського-Корсакова, 32 (заміна корінного крана холодної води в квартирі), вул. Інтернаціоналістів, 22 (заміна рушникопідсушувача), вул. Харківська, 44 (заміна стояків холодної та гарячої води), вул. І. Кавалерідзе, 9/2 (заміна труб холодної та гарячої води), вул. Шевченка, 2 (заміна корінних кранів холодної та гарячої води в квартирі), вул. Засумська, 12А (заміна рушникопідсушувача), вул. Іллінська, 10 (заміна стояків холодної та гарячої води).

Працівники відділу «Служба 15-80» тримають питання на контролі та проводять інформаційно-роз’яснювальну роботу з населенням.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: