Завантаження ...

На Сумщині рятувальники допомогли родині з маленькою дитиною, авто якої потрапило до кювету

9 лютого о 17:22 на лінію екстреного виклику «101» надійшла інформація, що на автошляху «Миколаївка-Глухів-Катеринівка», між селами Долина та Собичеве, Шосткинського району з’їхав у кювет автомобіль Ravon.



9 лютого о 17:22 на лінію екстреного виклику «101» надійшла інформація, що на автошляху «Миколаївка-Глухів-Катеринівка», між селами Долина та Собичеве, Шосткинського району з’їхав у кювет автомобіль Ravon. За попередніми даними, у легковику знаходилася родина з маленькою дитиною.

На місце виклику виїхало відділення 19-ї державної пожежно-рятувальної частини із м. Глухів, якому довелося подолати відстань близько 22 км. Як було встановлено, люди зупинили проїждже авто в якому мати разом з дитиною відігрівалися до приїзду рятувальників.

Глибина кювету складала близько 4 м. Працівники Служби порятунку за допомогою лебідки спеціальної аварійно-рятувальної машини на базі Ford Ranger відбуксирували легковик на безпечну ділянку дороги. Люди подякували за надану їм допомогу.

Всього для надання допомоги залучалось 4 чоловіки особового складу та 1 одиниця спецтехніки Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Сумській області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: