Завантаження ...

У Сумах обговорили питання соціального захисту та профілактики правопорушень серед дітей

Новий склад колегії з питань соціального захисту та профілактики правопорушень серед дітей вперше зібрався у новому році.



Новий склад колегії з питань соціального захисту та профілактики правопорушень серед дітей вперше зібрався у новому році.

Про результати діяльності управління щодо здійснення соціального захисту дітей за підсумками 2020 року доповідала начальник управління Служба у справах дітей» Валерія Подопригора.

Директор міського центру соціальних служб Марія Вертель розповіла про взаємодію та організацію роботи між суб’єктами соціально-правового захисту дітей щодо забезпечення соціального захисту дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах, а також профілактики правопорушень, організацію роботи управління та міського центру соціальних служб з дітьми та сім’ями, які опинилися у складних життєвих обставинах.

Заступник начальника управління освіти і науки Олена Назаренко проінформувала присутніх про організацію роботи в закладах освіти комісії з розгляду випадків булінгу, організацію роботи з дітьми, які опинились у складних життєвих обставинах в освітніх закладах.

Представник сектору ювенальної превенції ВП ГУНП в Сумській області доповів про стан злочинності у підлітковому середовищі на території міста.

Участь в обговоренні взяли члени колегії – представники Ковпаківського та Зарічного районних відділів філій ДУ «Центр пробації» у Сумській області, які висвітлили питання щодо проведення профілактичної роботи з неповнолітніми, які засуджені до покарання не пов’язаного з позбавленням волі.

Також, на засіданні колегії обговорено зміни в чинному законодавстві України щодо соціального захисту дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах та визначено пріоритетні напрями роботи суб’єктів соціального захисту дітей на поточний рік.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: