Завантаження ...

На Сумщині поліцейські оперативно викрили крадіїв

Менше доби знадобилося дільничним офіцерам поліції аби встановити осіб, причетних до крадіжки чужого майна та вилучити викрадені речі.



Менше доби знадобилося дільничним офіцерам поліції аби встановити осіб, причетних до крадіжки чужого майна та вилучити викрадені речі.

По допомогу до працівників Охтирського районного відділу поліції звернулася 72-річна сумчанка. Жінка розповіла, що у період її відсутності, невідомі зірвали вхідний замок до її нежилого будинку, що знаходиться у смт. Кириківка, зайшли всередину та викрали дві чавунні батареї.

У ході оперативно-розшукових заходів поліцейським вдалося встановити зловмисників, коли ті, через деякий час знову спробували залізли до цього будинку з метою наживи.

Зловмисниками виявилися троє чоловіків, двоє з них проживають у смт. Кириківка, інший у с. Іванівка Охтирського району. Своєї причетності до скоєного вони не заперечували та зізналися, що пішли на злочин з метою заробітку. Викрадені речі вже встигли реалізувати.

Наразі працівники поліції вилучили чавунні батареї та незабаром повернуть їх власниці.

Стосовно зловмисників у поліції відкрили кримінальне провадження за ознаками ч. 3 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Відділ комунікації поліції Сумської області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: