Завантаження ...

На Сумщині поліція оперативно розшукала безвісти зниклих громадян

Протягом доби поліцейські Сумського районного управління поліції ГУНП в Сумській області розшукали двох жінок з їх малолітніми дітьми.



Протягом доби поліцейські Сумського районного управління поліції ГУНП в Сумській області розшукали двох жінок з їх малолітніми дітьми.

У першому випадку, 2 лютого на спеціальну лінію поліції «102» зателефонував чоловік та повідомив, що його дружина з дворічною дитиною виїхала з Роменського району та не повернулась до місця мешкання у місто Суми. До пошуків зниклих долучився весь особовий склад Сумського районного управління поліції. В ході з’ясування обставин події було встановлено, що жінка і раніше висловлювала наміри не повертатись до чоловіка через конфлікт, що виник між ними. В ході відпрацювання можливих місць перебування матері і дитини працівниками ювенальної превенції було встановлено їх місцезнаходження у м. Суми.

Інша подія відбулась ввечері того ж дня. До поліції звернулась жителька одного з населених пунктів Роменського району та повідомила, що її сестра з 8-річним сином кілька днів тому поїхала до обласного центру і з того часу на зв’язок не виходить. До їх пошуків були залучені майже всі працівники Сумського районного управління поліції.

Встановлено, що жінка мала проблеми з рядом фінансових установ, у яких взяла в кредит гроші. Завдяки злагодженим діям працівників кримінальної поліції зниклих розшукали в Сумах в орендованій квартирі. Жінку з дитиною повернули додому.

Відділ комунікації поліції Сумської області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: