Завантаження ...

Юні вихованці Сумського ЦЕНТУМу здобули свої перші перемоги

За кращі показники з проведеної роботи вихованців міського центру еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді нагородили грамотами МОН України



За кращі показники з проведеної роботи вихованців міського центру еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді нагородили грамотами МОН України, повідомляють в управлінні освіти і науки.

Так, за ІІІ місце в операції «Мурашка» у Всеукраїнському еколого-натуралістичному поході «Біощит – 2020» нагороджено грамотою Національного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді (НЕНЦУМ) Міністерства освіти і науки України вихованку гуртка «Юні лісівники» Мілану Гавриленко.

Учасницям гуртка «Світ природи» Катерині Очерятіній, Альвіні Тарасовій, і Софії Сохань присудили ІІ місце у Всеукраїнському конкурсі-огляді «Дивовижна теплиця», та грамоти НЕНЦУМ МОН України відповідно.

За практичні дії у Всеукраїнській трудовій акції «Юннатівський зеленбуд» грамотою НЕНЦУМ МОН України нагороджена вихованка гуртка «Природа рідного краю» Дар’я Дацінько.

Грамотою за ІІІ місце в міському конкурсі-виставці декоративно-ужиткового мистецтва «Новорічний сувенір» нагороджений також вихованець гуртка «Шахи» Тимофій Гаврилюк.

Крім дітлахів, подяку отримали також керівники гуртків за орієнтування учнівської молоді на дослідження та поширення знань про корисну роль безхребетних, формування екологічної свідомості, проведення природоохоронно-просвітницької діяльності, та за роботу з дітьми щодо вивчення сучасних технологій вирощування лісових культур та втілення своїх знань на практиці.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: