Завантаження ...

Спортсмени СумДУ успішно виступили на чемпіонатах України

Студенти Сумського державного університету здобули 12 медалей у командному чемпіонаті України з легкої атлетики та 3 медалі на чемпіонаті України зі стрільби з лука.



Студенти Сумського державного університету здобули 12 медалей у командному чемпіонаті України з легкої атлетики та 3 медалі на чемпіонаті України зі стрільби з лука. Обоє змагань відбулись в приміщенні.

Чемпіонат України з легкої атлетики проходив у місті Суми 30-31 січня. Результатом виступу спортсменів СумДУ стали 5 золотих, 5 срібних та 2 бронзові медалі.

Золоті медалі у різних видах легкоатлетичних змагань здобули студенти медичного інституту: Артем Алфімов (біг на 1 500 метрів), Ярослав Демченко (естафета 4 х 400), Олександр Погорілко (естафета 4 х 400), а також студентка факультету електроніки та інформаційних технологій Євгенія Мучарова (естафета 4 х 400) і аспірант медичного інституту Ігор Мусієнко (штовхання ядра).

Срібними призерами стали студенти медичного інституту: Ярослав Демченко (біг на 200 метрів), Олександр Погорілко (біг на 400 метрів), Ганна Нелепа (п'ятиборство), Станіслав Коваленко (біг на 60 метрів) і Богдан Єгоров (стрибки в довжину).

Бронзу в змаганнях отримали студент медичного інституту Артур Бортніков (стрибки з жердиною) та аспірант Євген Гуцал (біг на 400 метрів).

Призовими місцями відзначилися наші спортсмени й на чемпіонаті України зі стрільби з лука у приміщенні, що проходив із 25 до 30 січня в місті Харків. Перше місце в командному змаганні посів студент факультету електроніки та інформаційних технологій Артем Овчинніков, друге місце в особистому заліку отримала аспірантка навчально-наукового інституту економіки та менеджменту імені Олега Балацького Поліна Родіонова, третє місце в команді розділили Поліна Родіонова та студентка факультету іноземної філології та соціальних комунікацій Євгенія Чібісова.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: