Завантаження ...

У Сумах посилюють контроль за роботою приватних перевізників

Міська влада посилює контроль за дотриманням умов договору приватними перевізниками, які працюють на автобусних маршрутах загального користування.



Міська влада посилює контроль за дотриманням умов договору приватними перевізниками, які працюють на автобусних маршрутах загального користування.

Під час щопонеділкової апаратної наради очільник міста доручив начальнику відділу транспорту, зв’язку та телекомунікаційних послуг Сергієві Яковенку постійно тримати це питання та контролі та доповідати про результати.

«Відсьогодні у вас персональне завдання: постійно перевіряти роботу транспорту і щодня мені доповідати, що ви зробили для того, щоб автобуси рухались за графіком, перевізники повернули весь транспорт на маршрути і привели його в порядок. Тиждень – результат. Два тижні – кращий результат», – сказав Олександр Лисенко, звертаючись до начальника відділу транспорту, зв’язку та телекомунікаційних послуг.

Сергій Яковенко повідомив, що сьогодні на маршрути виїхало на 15 одиниць більше транспорту ніж минулого тижня. Також зазначив, що посилюється контроль над налаштуванням GPS-приладів та санітарно-технічним станом транспорту.

Також під час щопонеділкової апаратної наради міський голова доручив начальнику відділу транспорту, зв’язку та телекомунікаційних послуг упродовж двох днів налагодити рух громадського автотранспорту пр-том Шевченка та вул. Троїцька, які за у зв’язку з аварією на тягловій підстанції № 1 залишились без тролейбусного сполучення. Крім того, Олександр Лисенко наголосив на тому, що, не зважаючи на підвищення вартості проїзду у приватному громадському транспорту, в комунальному до кінця року тариф не зміниться.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: