Завантаження ...

У Сумах запрошують перевізників до роботи на вільних міських маршрутах

Відділ транспорту, зв’язку та телекому- нікаційних послуг запрошує суб’єктів господарювання до виконання перевезень пасажирів на автобусних маршрутах загального користування, що працюють у звичайному режимі в межах Сумської міської територіальної громади.



Відділ транспорту, зв’язку та телекомунікаційних послуг запрошує суб’єктів господарювання до виконання перевезень пасажирів на автобусних маршрутах загального користування, що працюють у звичайному режимі в межах Сумської міської територіальної громади.

«Ми готові розглянути пропозиції суб’єктів господарювання, що мають бажання і можливості працювати на міських маршрутах. Потрібні ті, хто спроможні виконувати необхідні обсяги перевезень та забезпечувати якість надання послуг із перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування, що працюють у звичайному режимі. Ми з радістю розглянемо пропозиції претендентів, особливо тих, хто запропонує нові, сучасні автобуси.», – повідомили у відділі транспорту, зв’язку та телекомунікаційних послуг.

Детальну інформацію можна отримати за тел.: 70-06-67, 70-06-68; е-mail: transport@smr.gov.ua.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: