Завантаження ...

Іван Скіцко подав у відставку з посади головного тренера АФФК “Суми”

Головний тренер АФФК “Суми” Іван Скіцко після нічиєї у матчі 17-го туру Екстра-ліги проти “ІнБеву” (2:2) прийняв рішення подати у відставку.



Головний тренер АФФК “Суми” Іван Скіцко після нічиєї у матчі 17-го туру Екстра-ліги проти “ІнБеву” (2:2) прийняв рішення подати у відставку.

Президент клубу Ігор Черненко після розмови зі спеціалістом вирішив прийняти відставку головного тренера.

Керівництво клубу прийняло рішення призначити новим головним тренером АФФК “Суми” Ярослава Пєсоцького, який і буде готувати команду до заключного матчу регулярного сезону проти “ХІТа” та гри-відповіді 1/8 фіналу Кубку України проти “Ельдорадо”. Також Ярослав Сергійович, незалежно від результатів решти матчів сезону, продовжить готувати команду і надалі.

Іван Скіцко очолив АФФК “Суми” на початку минулого сезону після поразки сумчан в Одесі від місцевого “Епіцентру К-Авангарду” (2:3). Разом із новим головним тренером “Суми” посіли сьоме місце і минулому розіграші Екстра-ліги серед дев’яти команд. Наразі команда також посідає дев’яту позицію і ризикує не потрапити до плей-оф турніру.

АФФК “Суми” дякує Івану Васильовичу за працю протягом його періоду перебування в Сумах і бажає подальших успіхів на тренерській ниві. Яскраві перемоги над “Ураганом”, “Кардиналом-Рівне” та “Енергією” назавжди залишаться у пам’яті сумських уболівальників.

АФФК “Суми”

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: