Завантаження ...

На Сумщині поліцейські розслідують обставини ДТП, у якій травмувалася пасажирка автомобіля

Подія сталася у суботу, близько восьмої години ранку, неподалік від села Шпилівка, Сумського району. Як попередньо встановили працівники поліції, 64-річний сумчанин, перебуваючи за кермом автомобіля RENAULT Trafic допустив виїзд на узбіччя



Подія сталася у суботу, близько восьмої години ранку, неподалік від села Шпилівка, Сумського району.

Як попередньо встановили працівники поліції, 64-річний сумчанин, перебуваючи за кермом автомобіля RENAULT Trafic допустив виїзд на узбіччя, у результаті чого автомобіль перекинувся.

Водій транспортного засобу не постраждав, а от його 71-річна пасажирка отримала тілесні ушкодження та була госпіталізована до Сумської обласної клінічної лікарні для надання медичної допомоги.

За даним фактом у поліції відкрили кримінальне провадження за ознаками ч.1 ст. 286 «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами» Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від трьох тисяч до п’яти тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправних робіт на строк до двох років, або арешту на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Відділ комунікації поліції Сумської області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: