Завантаження ...

На Сумщині поліцейські оперативно затримали чоловіка, який пограбував 39-річну жінку

Зустріч із «старим» знайомим для жительки обласного центру закінчилася пограбуванням. Оперативники Сумського районного управління поліції швидко встановили та затримали зловмисника.



Зустріч із «старим» знайомим для жительки обласного центру закінчилася пограбуванням. Оперативники Сумського районного управління поліції швидко встановили та затримали зловмисника.

Вчора на мобільний телефон 39-річної жінки подзвонив чоловік, з яким вона випадково познайомилась майже пів року тому та запропонував зустрітися. На що вона погодилась. Тож в домовлений час «старий» знайомий заїхав за нею на таксі. Під час руху автомобіля жінка зрозуміла, що він їде на виїзд з міста. Коли ж вона запитала про це свого співрозмовника, він схопив жінку за шию та, погрожуючи, почав вимагати віддати йому всі цінні речі, які в неї є.

Налякана жінка віддала зловмиснику золоті вироби та мобільний телефон.

Після чого її висадили з автомобіля та автомобіль поїхав у невідомому напрямку.

Діставшись до міста потерпіла зателефонувала до поліції та надала прикмети зловмисника та транспортного засобу.

У ході проведення оперативно-розшукових заходів оперативники поліції швидко встановили особу зловмисника та затримали його в місті Суми. Ним виявився 26-річний раніше судимий житель обласного центру.

За даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 186 Кримінального кодексу України «Грабіж».

Наразі його затримано в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України та вирішується питання про оголошення йому про підозру. За скоєне молодому чоловіку загрожує до шести років розбавлення волі.

Слідство триває.

Відділ комунікації поліції Сумської області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: