Завантаження ...

На Сумщині 12 січня вогнеборці ліквідували загоряння житлового будинку

12 січня о 15:40, на лінію екстреного виклику 101, надійшло повідомлення про пожежу в житловому будинку по вул. Шевченка в с. Михайлівка, Буринського району.



12 січня о 15:40, на лінію екстреного виклику 101, надійшло повідомлення про пожежу в житловому будинку по вул. Шевченка в с. Михайлівка, Буринського району. Про пожежу повідомив власник, який відчув різкий запах диму в приміщенні. На місце події було направлено черговий караул 23 – ї державної пожежно – рятувальної частини.

По прибуттю було встановлено, що вогнем охоплено стіни на площі до 3 кв. м. Утворилась загроза подальшого поширення вогню на решту будівлі.

О 16:10 загоряння локалізували, а о 16:53 – витративши на гасіння близько 1 тонни води, повністю ліквідували.

Всього на гасіння було залучено 1 одиницю спеціальної техніки та 5 чоловік особового складу від Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

За попередніми висновками фахівців, припустима причина загоряння – порушення правил пожежної безпеки при експлуатації пічного опалення. Для запобігання пожежі у вашій оселі обігрівайтеся відповідально - дотримуйтеся вимог пожежної безпеки, слідкуйте за станом опалювальних приладів та своєчасно усувайте несправності!

Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Сумській області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: