Завантаження ...

На Сумщині рятувальники тричі надавали допомогу населенню

11 січня о 08:48 на лінію екстреного виклику «101» надійшло повідомлення про необхідність надання допомоги у відкриванні дверей квартири по вул. Івана Сірка в обласному центрі.



11 січня о 08:48 на лінію екстреного виклику «101» надійшло повідомлення про необхідність надання допомоги у відкриванні дверей квартири по вул. Івана Сірка в обласному центрі. По прибуттю було встановлено, що вхідні двері зачинено з середини, а жінка не може вийти з приміщення, де ввімкнена газова плита. За допомогою немеханізованого інструменту, рятувальники відчинили двері. Цього ж дня в м. Шостка допомога знадобилась по вул. Прорізна. За допомогою шанцевого інструменту рятувальники потрапили до квартири де знаходилась жінка похилого віку, яка не могла самостійно відчинити двері. Співробітники Служби порятунку відкрили двері та передали жінку родичам.

Схожий випадок мав місце і в м. Путивль, де о 16:48 надійшло повідомлення про необхідність надання допомоги у відкриванні вхідних дверей по вул. Іоана Путивльського. За попередніми даними в квартирі перебувала жінка, яка тривалий час не відповідала на дзвінки та не відчиняла вхідні двері. Працівники Державної служби України з надзвичайних ситуацій потрапили до квартири та передали жінку близьким

Всього для надання допомоги залучалось 3 одиниці спеціальної техніки та 12 чоловік особового складу від Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Сумській області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: