Завантаження ...

Мер Сум ініціював звернення міськради через підвищення тарифів на газ та електроенергію

Міський голова Олександр Лисенко на початку щопонеділкової апаратної наради розпорядився створити робочу групу з вивчення питання з підвищення тарифів



Міський голова Олександр Лисенко на початку щопонеділкової апаратної наради розпорядився створити робочу групу з вивчення питання з підвищення тарифів на газ та електроенергію та ініціював відповідне звернення міської ради до КМУ та ВРУ.

Очільник Сум наголосив, що не реагувати та замовчувати цю ситуацію – неможливо, а тому міська рада оперативно діятиме в інтересах своїх виборців.

«Через підвищення тарифів на газ та електроенергію люди виходять перекривати рух транспорту та на головні площі міст, – і така ситуація по всій країні. Не реагувати та замовчувати це не можна! Наше завдання – бути прозорими, надавати чітке роз’яснення та діяти оперативно задля захисту наших містян», – підкреслив керманич обласного центру.

Трьома найважливішими кроками у цьому питанні Олександр Лисенко визначив створення робочої групи по вивченню даної ситуації (відповідальні – перший заступник міського голови Михайло Бондаренко та директор департаменту інфраструктури міста Олександр Журба); звернення виконкому, департаменту інфраструктури до ПАТ «Сумигаз» та до Сумської обласної державної адміністрації щодо участі у даній робочій групі. Своєю чергою міська рада готуватиме звернення до Кабінету Міністрів України та Верховної Ради України за роз’ясненням та відповідною реакцією.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: