Завантаження ...

У СумДУ відбувся святковий онлайн-концерт

Новорічний концерт з яскравими художніми номерами та щирими вітаннями, що транслювався 30 грудня в Сумському державному університеті в онлайн-режимі



Новорічний концерт з яскравими художніми номерами та щирими вітаннями, що транслювався 30 грудня в Сумському державному університеті в онлайн-режимі, створив відчуття справжнього свята й подарував глядачам казковий настрій.

Із прийдешнім Новим роком та Різдвом Христовим студентів, викладачів і співробітників СумДУ привітав в.о. ректора, професор Анатолій Васильєв.

«2020 рік став надзвичайно складним для України та всього світу. Пандемія внесла свої корективи в організацію навчального процесу й позанавчальної діяльності нашого університету. Але в той же час, рік, що минає, став успішним для університету. Ми суттєво просунулися в міжнародних галузевих рейтингах, наші науковці майже вдвічі збільшили обсяг фінансування наукової діяльності, вийшли в лідери за показниками грантової діяльності. Студенти СумДУ знову посідають першість в конкурсах студентських наукових робіт. І навіть в умовах карантинних обмежень гучними залишаються перемоги наших спортсменів та культурних діячів. Все це – результат потужної роботи згуртованого колективу, спрямованої на реалізацію філософії якості. Щиро дякую всім за такі високі результати та бажаю успішності в новому 2021 році», - зазначив Анатолій Васильєв.

До вітань долучилися директори інститутів і декани факультетів університету, голова профспілкової організації СумДУ Валентина Боровик, а також студентський ректор Анастасія Лор.

Поринути в новорічну казку глядачам допомагали танцювальні колективи «Феєрія» та «Силует», вокальна студія «Uni.Voice», a-capella band «Nonsense», вокальний ансамбль Медичного інституту, а також Еліза Бартош, Дар’я Сухорученко і танцювальний колектив «JAM», Діана Рябоконь, Олександра Бублій, Владислава Сиротенко, Аліна Миколенко, Поліна Гречишкіна та Дарина Русланова.

Сумський державний університет вітає всіх із прийдешніми святами та бажає міцного здоров’я, родинного затишку, безмежного кохання та миру на рідній землі! Нехай збуваються бажання, а найрідніші люди завжди будуть поруч!

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: