Завантаження ...

На Сумщині розпочався дводенний передсвятковий Новорічно-різдвяний ярмарок

Вперше, протягом двох днів поспіль, жителі області матимуть змогу придбати сільськогосподарську продукцію до святкового столу за цінами виробників.



Вперше, протягом двох днів поспіль, жителі області матимуть змогу придбати сільськогосподарську продукцію до святкового столу за цінами виробників. Захід, організований за дорученням голови облдержадміністрації Василя Хоми, проходить з дотриманням протиепідемічних вимог

«Участь у таких ярмарках – це можливість продемонструвати сільськогосподарський потенціал Сумщини, здобутки в галузі виробництва місцевої продукції, а також популяризувати саме сумських товаровиробників. Один із головних привілеїв ярмарку – це прямий діалог виробника зі споживачем і можливість придбати щось необхідне, смачне і якісне до новорічного столу безпосередньо від виробника», – зазначив радник голови облдержадміністрації Віталій Довгаль.

Посадовець також додав, що до проведення передсвяткового ярмарку долучалися представники Головних управлінь Держпродспоживслужби та Нацполіції в Сумській області, які будуть координувати процес дотримання карантинних вимог всіма учасниками торгівлі на майдані Незалежності у Сумах.

Перед новорічними та різдвяними святамигромадянам пропонується широкий асортимент продукціїтоваровиробників з різних куточків Сумської області. Зокрема, це молокопереробна продукція, ковбаси та копченості, що виробляються місцевими м’ясокомбінатами та сільськогосподарськими підприємствами. Також у широкому асортименті представлено мед, крупи, макаронні вироби, хлібобулочні вироби та інші смаколики.

«Але основний акцент у цьому році зроблено саме на наші місцеві ялинки та сосни. Тому участь у передноворічному ярмарку взяли 9 лісгоспів, які працюють на території Сумщини»,– повідомив директор обласного Департаменту агропромислового розвитку Олександр Маслак.

Заявки на участь у святковому ярмарку надійшли від 30 суб’єктів сільськогосподарської діяльності Сумщини.

Захід організовано Департаментом агропромислового розвитку, Спілкою аграрних підприємств Сумської області, Асоціацією фермерів та приватних землевласників Сумської області.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: