Завантаження ...

У СумДУ стартували звіти за підсумками роботи у 2020 році

22 грудня в Сумському державному університеті розпочалося звітування посадових осіб з різних напрямків діяльності. Мета звітної кампанії – проаналізувати досягнення та виклики за минулий рік



22 грудня в Сумському державному університеті розпочалося звітування посадових осіб з різних напрямків діяльності. Мета звітної кампанії – проаналізувати досягнення та виклики за минулий рік, визначити напрямки, що потребують особливої уваги, окреслити плани на 2021 рік.

Звіти посадових осіб використовуються для аналізу підсумків року та обліковуються при складанні рейтингу структурних підрозділів СумДУ.

У нарадах беруть участь в. о ректора Анатолій Васильєв, проректори та керівники структурних підрозділів СумДУ .

У рамках звітування вже було заслухано керівників структурних підрозділів щодо формування цього року контингенту вступників, у тому числі з інших країн, визначено пріоритетні шляхи діяльності в цьому напрямку на наступний рік.

Звіти за всіма напрямками роботи, а також збори колективів інститутів і факультетів проходитимуть у СумДУ до 26 січня. Завершить звітну кампанію підсумкова конференція, запланована на 29 січня.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: