Завантаження ...

У Сумах постійно контролюють дотримання вимог карантину

У Сумах тривають перевірки спеціальними мобільними групами працюючих об’єктів на дотримання протиепідемічних вимог.



У Сумах тривають перевірки спеціальними мобільними групами працюючих об’єктів на дотримання протиепідемічних вимог.

Начальник відділу з питань взаємодії з правоохоронними органами та оборонної роботи Станіслав Кононенко повідомив, що з 11 по 17 грудня перевірено 195 об’єктів, що здійснюють господарську діяльність. У підсумку правоохоронцями складено п’ять протоколів за статтею 42 КУпАП та стільки ж за статтею 443 КУпАп. Окрім цього, з адміністраторами та працівниками об’єктів господарювання проведено профілактичні бесіди щодо недопущення порушень карантинних норм чинного законодавства України.

Упродовж п’яти днів, із 16 по 20 грудня, військовою частиною 3051 Національної гвардії України щоденно виділялось для оперативного реагування та контролю за дотримання вимог чинного законодавства України щодо запровадження карантинних заходів на території Сумської міської територіальної громади 39 військовослужбовців. Це дало змогу створити 12 мобільних груп (10 піших патрулів та два патрулі на автомобілі).

Фахівці відділу торгівлі, побуту та захисту прав споживачів , повідомив начальник цього структурного підрозділу Олег Дубицький, минулого тижня взяли участь у рейдах мобільних груп, під час яких було обстежено п’ять торговельних підприємств, розташованих на вул. Горького і вул. Праці, та складено за порушення карантинних вимог п’ять протоколів за статтею 42 КУпАП. Загалом, розповів посадовець, із 12 жовтня по 18 грудня за участі працівників відділу торгівлі, побуту та захисту прав споживачів перевірено майже 260 підприємств, складено 45 протоколів статтею 42 КУпАП і шість за статтею 443 КУпАП.

Щодо дотримання карантинних вимог у громадському транспорті, то, попереднього тижня за порушення таких, за інформацією начальника відділу транспорту, зв’язку та телекомунікаційних послуг Сергій Яковенка, на водіїв складено шість протоколів. Паралельно здіснено перевірки проведення дезінфекції громадського транспорту.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: