Завантаження ...

Щепкінці презентували виставу «Білосніжка та сім гномів»

Прем’єра вистави «Білосніжка та сім гномів» за п’єсою братів Грімм у постановці режисера Романа Козака пройшла з успіхом на сцені Національного академічного театру імені М.С.Щепкіна



Прем’єра вистави «Білосніжка та сім гномів» за п’єсою братів Грімм у постановці режисера Романа Козака пройшла з успіхом на сцені Національного академічного театру імені М.С.Щепкіна

«Білосніжка та сім гномів» належить до скарбниці європейської дитячої літератури і понад півтора століття з тріумфом проходить сценами багатьох країн світу. Але завдяки творчому підходу щепкінцям вдалось знайти, як представити власне бачення цього знаменитого твору.

Казка насичена глибокою культурною символікою і тому орієнтована не лише на дитячу, а й дорослу аудиторію, яка намагається глибше зануритись в історичні пласти стародавньої європейської історії.

Вистава «Білосніжка та сім гномів» багата не лише на виразне музичне та графічне оформлення. Яскраво виражено балетну складову, що все рельєфніше відчувається у виставах щепкінців.

Чудову акторську роботу продемонстрували Олена Оноприйко (Білосніжка), Анастасія Леміш (Королева), Юрій Оноприйко (Принц), Максим Шолох (Мисливець) та інші молоді актори театру.

«Ми раді подарувати глядачам гарну новорічну казку. Нам хотілося, щоб цей сценічний твір надихав на творчість і психологічно допомагав людям у непростих сучасних умовах. Це наш новорічний подарунок глядачам, які упродовж року були разом з нами, приходили на наші спектаклі, аби спілкуватись зі справжнім мистецтвом. Усіх з прийдешнім Новим Роком та Різдвом Христовим! Приходьте до нас! Ми завжди чекаємо на вас», – підкреслив заслужений діяч мистецтв, директор театру Микола Юдін.

За матеріалами сайту Національного академічного театру імені М.С.Щепкіна: https://musicdrama.com.ua/

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: