Завантаження ...

КП «Міськводоканал» закликає споживачів вчасно сплачувати за послуги

Доброю традицією входження в новий рік є погашення боргів у році, що минає. Деякі мешканці нашого міста користуються водою постійно, а платити за отримані послуги не бажають, або платять невчасно, нарощуючи борги.



Доброю традицією входження в новий рік є погашення боргів у році, що минає. Деякі мешканці нашого міста користуються водою постійно, а платити за отримані послуги не бажають, або платять невчасно, нарощуючи борги. Загалом послугами водоканалу користується близько 126 тисяч абонентів, а це майже 265 тисяч мешканців.

Не зважаючи на усі можливі заходи з боку підприємства щодо підвищення платіжної дисципліни містян, заборгованість за надані послуги з холодного водопостачання та водовідведення продовжує зростати.

Порівняно з минулим роком борги населення перед водоканалом збільшилися аж на 6 мільйонів і на сьогодні – це понад 40 мільйонів гривень. Через недоотримання коштів водоканал, в свою чергу, не має можливості своєчасно розраховуватися за електроенергію, що призводить до накопичення заборгованості КП «Міськводоканал» перед енергопостачальником та загрожує відключенням виробничих об’єктів підприємства від електрики.

Споживачам, які мають заборгованість, КП «Міськводоканал» завжди йде на зустріч та в разі необхідності пропонує укласти договір з реструктуризації. Для цього необхідно звернутись до абонентського відділу.

Тільки при забезпеченні своєчасної оплати КП «Міськводоканал» може гарантувати стабільне надання послуг, тож розраховуємо на сумлінність споживачів і дякуємо кожному, хто вчасно та в повному обсязі сплачує рахунки!

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: