Завантаження ...

На Сумщині правоохоронці затримали іноземця, який перебував у міжнародному розшуку

Співробітники Департаменту карного розшуку Національної поліції України розшукали громадянина Республіки Білорусь, якого з лютого 2018 розшукували за вчинення фінансових махінацій та шахрайства.



Співробітники Департаменту карного розшуку Національної поліції України спільно з Управлінням карного розшуку Головного управління Національної поліції в Сумській області розшукали громадянина Республіки Білорусь, якого з лютого 2018 розшукували за вчинення фінансових махінацій та шахрайства.

Учора, за інформацією Департаменту карного розшуку НПУ, оперативники ГУНП області виявили і затримали на території обласного центру 39-річного іноземця.

Як встановили поліцейські, у період з 2009 до 2013 раніше судимий чоловік, перебуваючи на території сусідньої держави, разом із двома спільниками здійснював продаж квартир у неіснуючих будинках. Збиток, завданий потерпілим такого роду оборудками, склав близько 1 200 000 доларів США.

Наразі підозрюваний затриманий у порядку ст. 208 та ст. 582 Кримінального процесуального кодексу України. За вчинене йому загрожує до 10 років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Сумської області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: