Завантаження ...

Працівники Сумського районного відділу поліції оперативно розкрили магазинну крадіжку

Як встановили оперативники сектору кримінальної поліції, до крадіжки виявилися причетними двоє місцевих хлопців віком 14-ти та 16-ти років.



Як встановили оперативники сектору кримінальної поліції, до крадіжки виявилися причетними двоє місцевих хлопців віком 14-ти та 16-ти років.

Повертаючись уночі додому, неповнолітні йшли повз магазин, тож один з них і запропонував приятелю «зазирнути» до крамниці. Залізши на дах, вони зняли шматок шиферної покрівлі та через горище проникли у приміщення торгівельної зали. Набравши у пакети солодощів, сигарет та кілька пляшок алкогольних напоїв, вони тим же шляхом повернулися назад і пішли до одного з них додому. Там, порівну поділивши «здобич», остаточно розійшлись по хатах.

Власниця магазину, виявивши вранці крадіжку, негайно звернулась до поліції. Оперативникам знадобилось буквально година, аби не тільки встановити особи «нічних візитерів», а й вилучити у хлопців більшу частину поцупленого товару.

Слідчі кваліфікували дії неповнолітніх відповідно ч.3 ст. 185 Кримінального кодексу «Крадіжка» та розпочали досудове розслідування, в рамках якого встановлюють причини та обставини крадіжки.

Подальшу долю юнаків визначить суд.

Відділ комунікації поліції Сумської області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: