Завантаження ...

Автопарк пожежно-рятувальної служби Сумщини поповнився найсучаснішими автомобілями

До державних пожежно-рятувальних частин, що розташовані в м. Ромни та м. Кролевець, прибули два спеціальних аварійно-рятувальних автомобіля «Ford RANGER»



До державних пожежно-рятувальних частин, що розташовані в м. Ромни та м. Кролевець, прибули два спеціальних аварійно-рятувальних автомобіля «Ford RANGER»

Автомобілі оснащені за найвищими європейськими стандартами всім необхідним спорядженням та обладнанням для проведення комплексу аварійно-рятувальних робіт під час дорожньо-транспортних пригод та ліквідації наслідків інших надзвичайних подій.

Бригади цих автомобілів будуть спроможні забезпечити гасіння пожежі на початковій стадії до прибуття основних сил вогнеборців. В автомобілях знаходиться оснащення, яке за необхідності дозволяє приступити до проведення невідкладної домедичної допомоги та реанімаційних заходів. А їхні всюдихідні можливості здатні оперативно і незалежно від пори року та погодних умов доставити особовий склад до місця надзвичайної події. Також рятувальники зможуть за необхідності оперативніше здійснювати деблокування постраждалих при ДТП та проводити аварійно-рятувальні роботи.

Це вже не перше поповнення автопарку пожежно-рятувальної служби Сумщини автомобілями даного класу. Завдяки Голові Державної служби України з надзвичайних ситуацій Миколі Чечоткіну, в області вже є 8 відповідних транспортних засобів, які знаходяться в містах Суми – 2 авто, Шостка, Ромни, Глухів, Тростянець, Кролевець та Лебедин.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: