Завантаження ...

У Сумах для КП «Шляхрембуд» придбали десять одиниць спецтехніки

Міський голова Олександр Лисенко провів робочу зустріч з директором КП «Шляхрембуд» Олександром Вегерою та оглянув нову техніку підприємства.



Міський голова Олександр Лисенко провів робочу зустріч з директором КП «Шляхрембуд» Олександром Вегерою та оглянув нову техніку підприємства.

За словами Олександра Вегери, парк спецтехніки постійно оновлюється. Цього разу коштом підприємства придбано техніки на суму 20,4 млн гривень.

Серед того, що купили, автогрейдер, фронтальний навантажувач JCB, п’ять самоскидів МАЗ, екскаватор JCB в комплекті з навісним обладнанням та бульдозер. Найближчим часом на пiдприємствi мають з'явитися ще й новий тягач та 10-тонний дорожній каток.

Зауважимо, КП «Шляхрембуд» у співпраці з керівництвом міста постійно працюють над розширенням переліку і покращенням якості надання послуг громаді, тож нова техніка забезпечить безперебійну роботу підприємства і дозволить збільшити об'єми робіт, як при виконанні ремонтів дорожнього покриття, так і при поточному обслуговуванні дорожнього господарства.

«Наприкінці року кожне комунальне підприємство має відзвітувати про результати своєї діяльності. Як ми бачимо, КП «Шляхрембуд» розвивається швидкими темпами і придбання нової техніки є тому підтвердженням, – зауважив Олександр Лисенко. – В наступному році при ремонті доріг ми плануємо особливу увагу звернути на приватний сектор. Завдяки тому, що нові автомобілі більш компактні, переконаний, нам вдасться охопити ремонтом більше міжквартальних доріг».

Нова техніка, яка нещодавно прибула на КП «Шляхрембуд», вже пройшла реєстрацію, отримала номери й підготовлена до експлуатації.

Серед іншого, Олександр Лисенко доручив директору КП опрацювати можливість збільшення робочих потужностей підприємства, адже в планах на наступний рік продовження масштабних робіт із ремонту автомагістралей міста.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: