Завантаження ...

На Сумщині поліцейські вилучили велику партію коноплі

Вісім мішків рослин коноплі та близько пів кілограма вже приготованої до вживання марихуани вилучили сьогодні правоохоронці вдома у 47-річного жителя Роменського району.



Вісім мішків рослин коноплі та близько пів кілограма вже приготованої до вживання марихуани вилучили сьогодні правоохоронці вдома у 47-річного жителя Роменського району. Викрили чоловіка співробітники Роменського відділу поліції під процесуальним керівництвом місцевої прокуратури за силової підтримки спецпідрозділу «КОРД» Головного управління Національної поліції в Сумській області.

У ході обшуку домоволодіння чоловіка, окрім восьми мішків з рослинами коноплі та пів кілограма вже подрібненої марихуани, правоохоронці знайшли ще близько кілограма суцвіть коноплі, а також саморобний пристрій для куріння канабісу. Всі ці речовини та речі громадянин зберігав у будинку та у господарських приміщеннях.

Усі «знахідки» поліцейські вилучили та направили на експертні дослідження.

Слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 309 Кримінального кодексу України «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту».

Наразі вирішується питання про затримання чоловіка у порядку ст. 208 Кримінально процесуального кодексу України. Слідчі дії тривають.

Відділ комунікації поліції Сумської області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: